Nieuws

Welkom op onze nieuwe website

Oktober 2021
Ontstaan vanuit een gezondheidspraktijk hebben de activiteiten van onze zuiver watersystemen een zodanige vlucht genomen dat het tijd werd voor een eigen website. Daarmee kon ook het assortiment aanzienlijk vergroot worden. Naast waterfiltersystemen voor huishoudelijk gebruik kunnen wij nu ook uiteenlopende bedrijfstakken bedienen, mede dank zij intensieve samenwerking met onze gespecialiseerde Europeese partners.

Legionella-veilig uit Covid-19 lockdown met sneltest

21 oktober 2022
Verdenking van Legionella pneumophila Sero Group 1 besmetting? Doe de Hydrosense sneltest! Start het voorjaarsseizoen veilig met de Hydrosense sneltest.
Geen lange wachttijden meer op uitslagen van een laboratorium kweektest of een minder betrouwbare PCR-test. Met de Hydrosense Legionella Field Test Kits test u zelf heel eenvoudig op locatie watermonsters. Ook op legionellabacteriën in VBNC-stadia. Betrouwbare testuitslag in 30 minuten op de testlocatie, uitkomst direct delen met de verantwoordelijk beheerder via de gratis Hydrosense Pro portal app op uw smartphone. 

Aquaphor Professional modulair Monoblock-systeem

12  januari 2022
De baanbrekende stapelbare RO-waterzuiveringsoplossing voor bedrijven die eenvoudig op te schalen is. Met deze units met variërende productiecapaciteit is een bedrijf flexibel om het systeem te assembleren dat perfect past bij de huidige behoeften en omstandigheden en het te wijzigen zodra het nodig is.
Kenmerken modulair Aquaphor APRO-monoblock systeem:
• Gepatenteerde hoogfrequente ontlading
• Ultra laag energieverbruik
• Systeem werkt in volautomatische modus met afstandsbediening
• Robuuste constructie en eenvoudig onderhoud
• Stille werking

Onze nieuwe DWU-serie drinkwaterhydrofoor

13 oktober 2021
Wij hebben de beste componenten uit ons gamma geselecteerd en deze samen gebracht in een sublieme drinkwaterhydrofoor voor echt zuiver water. Met unieke en gepatenteerde filterpatenten voor ongekende prestaties. De nieuwe H2Optimizer DWU-serie hebben wij ontwikkelt met het oog primair op permanente maritieme toepassingen, maar zijn onder andere ook heel praktisch inzetbaar als een tijdelijke oplossing voor een veilige drinkwatervoorziening.