EWO watervitalisatoren


Vitalisatie
Voor het herstructureren en (re)vitaliseren van water maakt de EWO methode gebruik van drie instrumenten die ervoor zorgen dat de watermoleculen een harmonieuze en natuurlijke structuur krijgen. Hierdoor smaakt het water niet alleen lekkerder, het krijgt er ook nieuwe energie en positieve eigenschappen van.

Een EWO Classic op de hoofdwaterleiding voorziet uw gehele huis of bedrijf van gevitaliseerd water. Vitaal water ondersteunt uw gezondheid, vermindert bestaande én verhindert nieuwe kalkaanslag. Door vitaal water te gebruiken kunt u ook minstens 50% besparen op het gebruik van chemicaliën, schoonmaak- en bestrijdingsmiddelen. Verbeter uw leefomgeving op alle vlakken door gebruik te maken van zuiver & vitaal water zoals de natuur het bedoeld heeft!

De EWO Classic is alleen een watervitalisator, voor het filteren van water raden we een bijpassend Aquaphor Viking waterfilter aan.

De EWO methode


Vitalisatieproces
Voor het herstructureren en vitaliseren van water maakt de EWO Methode gebruik van drie instrumenten die ervoor zorgen dat de watermoleculen een harmonieuze en natuurlijke structuur krijgen. Hierdoor smaakt het water niet alleen lekkerder, het krijgt er ook nieuwe energie en positieve eigenschappen van.

1. Werveling
Net zoals het water in de natuur over stenen en rotsen wervelt en borrelt, wordt bij de EWO-methode de waterstroom over de ingebouwde dubbele spiraal, een helix, geleid.
Viktor Schauberger ontdekte decennia geleden dat water kan worden gerevitaliseerd door sterke turbulentie.

2. Magnetisme
De behuizing van de EWO-toestellen is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (duplexstaal 1.4462). Dit roestvrij staal is heel gemakkelijk te magnetiseren.
Het water stroomt nu door het geïntegreerde natuurlijke magnetische veld.
Het is een feit dat dezelfde stof in verschillende kristallijne fasen kan voorkomen. Deze situatie wordt polymorfisme (diversiteit) genoemd en is van toepassing op chemische elementen of verbindingen.

3. Informatie overdracht
Het informatie water in EWO producten bestaat uit een hoog energetische lading van het puurste bronwater uit Oostenrijk. Dit is verrijkt met een speciale combinatie van hoge kwaliteit toevoegingen die het water wat erlangs stroomt beïnvloedt. Hierdoor gaat het water weer natuurlijke en harmonieuze informatie uitzenden. De gevierde Duitse fysicus Wolfgang Ludwig ontdekte tientallen jaren terug al dat water de eigenaardige eigenschap heeft informatie in zijn omgeving op te slaan en uit te zenden.
De wet van de Resonantie zal dit helpen uitleggen: alles heeft een natuurlijke oscillatie of frequentie, of dit nu een mens is, water of elk ander object. Een specifieke trilling waarop het zich “lekker” voelt. Deze wet heeft trekking op alles: gebouwen, dieren, planten en andere objecten. Wat nodig is om de natuurlijke frequentie op gang te brengen is een vorm van energie die aan de basis ligt van alle elementen en levensvormen… Vitaal Water!