Hele huis RO-systeem (POE: Point-Of-Entry)

Een Reverse Osmose (RO) systeem voor gezuiverd water door de gehele woning, praktijk, kantoor, etcetera.

APRO-1000-WH

 

Milieuvriendelijke 1000 LPH (liter per uur) oplossing voor multifunctionele RO-waterzuivering voor het hele huis die geschikt is voor woningen of commerciële toepassingen. Voordelige, praktische APRO-1000-WH waterzuiveraar vervangt waterontharders die goedkoper in aanschaf zijn, maar aanmerkelijk duurder in het gebruik.

APRO-1000-WH is een duurzame optie voor zoutontharders voor huishoudens en kleine commerciële en publieke entiteiten dankzij het innovatieve membraan-antiverstoppingssysteem, aangedreven door twee energiebesparende pompen. Aquaphor introduceert een gepatenteerd hoogfrequent drainagesysteem. Twee kleinere pompen creëren samen in duo een snel circulerend debiet met tot wel 50% energiebesparing in vergelijking met een veel grotere en duurdere pomp in een klassiek systeem.

Omgekeerde osmosesystemen voor het hele huis zorgen ervoor dat uw hele huis vrij is van sporen van waterhardheid, zouten, chemicaliën en dergelijke moderne verontreinigende stoffen zoals hormonale stoffen, licht radio-actieve medische onderzoeksstoffen, medicijnresten en micro-/nanoplastics.