AguaVibes Water Activator

Dankzij de Aguavibes Water Activator zet de kalk in het leidingwater zich tot circa 75% minder vast op de wanden van je leidingen, sanitaire onderdelen en huishoudelijke apparaten.

De AguaVibes Water Activator gebruikt geen zout om harsfilters te regenereren. In plaats daarvan werkt de Water Activator op basis van Pulsed Ion Activation-technologie. Door deze PIA-technologie ontstaat een zeer snel wisselend en pulserend veld. Er worden geen stoffen aan het water toegevoegd of uitgefilterd, maar passerend water met kalkdeeltjes wordt van buitenaf bewerkt. Harde kalksteen, calciet, wordt getransformeerd in minder aanhechtend zachte kalksteen ofwel aragoniet genaamd. De gezonde mineralen calcium en magnesium blijven behouden.

Hoe werkt de AguaVibes    

Water Activiator?

Kalkaanslag ontstaat doordat ‘calciet – harde kalksteen’ zich vasthecht. De Water Activator werkt op basis van Pulsed Ion Activation-technologie. Door deze PIA-technologie ontstaat een zeer snel wisselend en pulserend veld. Het water dat door de Water Activator stroomt, komt onder de positieve invloed van dat veld. Daardoor worden de calcium- en magnesiummineralen in het water geactiveerd. Zo ontstaat aragoniet, een zachte kristalstructuur die zich niet afzet tegen je leidingen en huishoudelijke apparaten.

Duurzame waterbehandeling

De AguaVibes Water Activator is een duurzame manier van verbetering van uw waterkwaliteit.
Het systeem gebruikt Pulse Ion Activation (PIA) technology en bewerkt het water met pulserende velden, voegt geen stoffen toe en haalt er niets uit maar verandert de structuur van harde kalkdeeltjes in het zachte aragoniet. Deze zachte vorm heeft geen hechtende eigenschappen en zet zich dus niet vast aan uw leidingwerk of sanitair.
Een ander voordeel van deze PIA-technology is dat het apparaat onderhoudsvrij is. Het stroomverbruik is minimaal: kost slechts circa € 2 per jaar.