Het Retap glazen waterdrinkgerei

Het Retap Water Glass - 400 ml

Het Retap Water Glass is gebaseerd op dezelfde elegante vormgeving van de Retap Bottles en voldoet aan alle aspecten van Danish Design. Elegant, Eenvoud en Praktisch. 
Deze glazen zijn ideaal te gebruiken bij tafelwater tijdens het diner of voor het serveren van water tijdens business meetings of in restaurants. De glazen hebben een inhoud van 250ml, zijn gemaakt van borosilicaat (laboratorium-glas) en zijn geschikt voor in de vaatwasser, magnetron en koelkast. Het glas is designed in Denemarken en geproduceerd in Europa. 


Het Retap Water Glass past perfect bij uw Retap Caraf of Retap Bottle 08. Het heeft dezelfde elegante en luxe vormgeving als de Retap Bottles en de Retap Caraf. Het glas is gemaakt van borosilicaat glas (laboratorium glas) en kan in de vaatwasser.

De Retap Bottle waterflessen: 300, 500 en 800 ml

De Retap Bottles zijn het Lifestyle Product van dit moment. Retap maakt water drinken weer hip, modern en extra leuk. De Retap Bottle is een Danish Design fles met meerdere designer awards en nog belangrijker. Het is een fles met een visie. Duurzaam, No Plastic en een gezonde levensstijl.


Een BPA vrije design waterfles van extra sterk laboratorium (borosilicate) glas, 30% gerecycled glas, volledig vrij van lood en cadmium, cradle to cradle 100% recyclebaar. Dit glas is nagenoeg onbreekbaar.  De randen zijn zo afgewerkt dat je heel prettig water uit de fles drinkt. Daarnaast zorgt dit design ervoor dat de fles handig schoon te houden is. De fles en lekvrije dop kunnen in de vaatwasser. 

Presenteer ons zuiver drinkwater eens op een representatieve manier: in een stijlvolle waterfles met uw logo. 

De Retap Caraf waterkaraf: 1200 ml

De Retap Caraf wordt gekenmerkt door alle aspecten van Danish Design. Mooi door z'n eenvoud, functionaliteit, geschikt voor dagelijks gebruik en volgt daarmee de lijn van de Retap Bottles, welke al meerdere wereldwijde designer awards ontvangen hebben. Het ontwerp staat garant voor optimale waterstroom tijdens het schenken en is zo ontworpen dat hij eenvoudig met één hand vast te houden is.
De Carafe is geschikt voor 1,2 liter (bruis) water en gemaakt van extra hard laboratorium glas (borosilicate glas), voldoet door haar afwerking aan de allerhoogste eisen op het gebied van hygiëne. Het materiaal volledig vrij van chemische materialen waardoor het water ook veilig en fris blijft en daarmee 100% veilig is voor de gezondheid. De Caraf valt in de categorie van vederlichtgewicht.

Presenteer ons zuiver drinkwater eens op een representatieve manier: in een stijlvolle karaf met uw logo.


Bestellen? Dat kan hier!

Bestellen kan via onze webshop van de ortho-hormoonfactorpraktijk